Behandling for blærekatarr

Det har aldri vært enklere å få behandling for urinveisinfeksjon. Her kan du snakke med en erfaren lege og få resept når det trengs, via kryptert chat. Tjenesten egner seg best til kvinner 12-65 år, med ukomplisert urinveisinfeksjon. Det er opp til legen å vurdere om det er indikasjon for resept.

Få hjelp hjemme

Snakk med en av de erfarne Hjemmelegene på sikker chat, og få rask og trygg hjelp til din blærekatarr. Alltid åpent og du får svar på timen mellom 9-21. Hvis legen skriver resept, kan den hentes på valgfritt apotek, eller leveres hjemme.

Start konsultasjon - 350kr

Slik fungerer det

NB! Tjenesten egner seg best til kvinner 12-65 år, med ukomplisert urinveisinfeksjon. Det er opp til legen å vurdere om det er indikasjon for resept. Les mer om hvem som normalt kan få resept under spørsmål og svar.

Beskriv problemet

Beskriv kort symptomer og problemstilling til legen. Identifiser deg med Bank-ID og legg inn betalingsinformasjon for å bekrefte bestillingen. Du trenger ikke laste ned en app.

Snakk med legen

Legen bruker en kryptert, sikker chat for å snakke med deg. Legen svarer innen 1 time mellom 9-21, og du vil få sms ved hvert nytt svar. Du svarer så raskt eller langsomt du vil.

Få råd og resept

Vi hjelper deg med diagnose og behandling. Resepten henter du på valgfritt apotek. Medisinsk informasjon dokumenteres i godkjent journalsystem og kan sendes til din fastlege om ønskelig.

Bli hjemme

Tiden for å dra til legen er over. Våre leger hjelper deg på mobilen, eller kommer hjem til deg når det trengs. Fordi det er bedre. Med sikker chat kan du ta deg god tid, og svare når du vil, uten å stresse. Resepten henter du på apotek, eller får levert hjem. Du bestemmer.

Start konsultasjon - 350kr

Vanlige spørsmål

Ved en digital konsultasjon vil antibiotika kun skrives ut til kvinner mellom 12-65år, med klassiske symptomer og en ukomplisert urinveisinfeksjon. Med dette menes smerte eller svie og hyppig vannlating, hos en ikke-gravid kvinne, som ikke er kommet i overgangsalder. Ved et hjemmebesøk vil Hjemmelegene kunne hjelpe med alle slags urinveisinfeksjoner.
Digital konsultasjon egner seg til en rekke enklere problemstillinger, men kan ikke brukes til alt. Dersom du tror det trengs fysisk undersøkelse eller prøver, anbefaler vi et hjemmebesøk. Fordelen med vår tjeneste, er at vi tilbyr både hjemmebesøk og digital konsultasjon, og lar valget være opp til deg. Dersom du er i tvil kan du starte med en digital konsultasjon. Legen vil kunne veilede deg videre, og hvis det trengs et hjemmebesøk motregnes prisen for digitale konsultasjonen. Digital konsultasjon er også godt egnet som oppfølging etter et hjemmebesøk.
Ved en digital konsultasjon kan vi hjelpe deg med en rekke ulike sykdommer og plager, og gi resepter (unntatt sterkt vanedannende medisiner/a- og b-preparater), henvisning til spesialist, legeerklæring, og bestilling av røntgen og blodprøver ved behov, med mindre fysisk undersøkelse kreves. Sykemelding kan skrives eller forlenges, men kun dersom du har hatt en av våre leger på hjemmebesøk tidligere.
 • Allergi
 • Bihulebetennelse
 • Fordøyelsesproblemer, diaré og forstoppelse
 • Erektil dysfunksjon
 • Feber, forkjølelse, sår hals og influensa
 • Halsbrann og sure oppstøt
 • Hodepine og migrene
 • Hoste
 • Hodepine
 • Hudutslett, kløe, kviser og eksem
 • Medisiner - råd og veiledning
 • Munnsår
 • Oppfølging etter hjemmebesøk
 • Prevensjon og graviditet
 • Pollenallergi
 • Psykiske plager, uro og angst
 • Reisesyke
 • Reseptfornyelse og henvisning
 • Røde øyne
 • Spiseforstyrrelse
 • Spørsmål til diagnose og behandling fra andre leger
 • Stress / utmattelse
 • Søvnproblemer
 • Underlivsplager hos kvinner
 • Urinveisinfeksjon
Ja. Snakk med en av de erfarne Hjemmelegene på sikker chat, og få tilsendt hjemmeprøve for klamydia, gonore og mykoplasma. Du får prøvesvar og videre behandling på chat (inkludert i prisen). Tjenesten er åpen for kvinner og menn, døgnet rundt. Du kan lese mer om tjenesten og bestille her.
Ved en digital konsultasjon ber vi deg om å begrense deg til én problemstilling. Dersom du tar opp flere ting, kan legen bli nødt til å sortere ut en ting å fokusere på for konsultasjonen. Har du flere problemstillinger som er komplekse eller tidkrevende anbefaler vi at du bestiller et hjemmebesøk.

I tvil om vi kan hjelpe deg?

Skriv eller ring til oss på kundesupport, eller bare start konsultasjon med legen. Opp til deg.

Start konsultasjon - 350kr

Håndplukkede leger til å stole på

Hver eneste av våre Hjemmeleger™ er nøye utvalgt blant hundrevis av søkere. De har norsk autorisasjon i Helsepersonellregisteret, og er bundet av streng taushetsplikt så du kan føle deg helt trygg. Du vil bli godt ivaretatt!

Eivind Storaas

Eivind jobber til daglig som sykehuslege i onkologi med bakgrunn fra indremedisin, øre-nese-hals, og legevaktsarbeid.

Pedro Lozada

Pedro har bred erfaring innen allmennmedisin og legevaktsarbeid, og er lege i spesialisering innen psykiatri ved Oslo Universitetssykehus.

 

Helen Melberg

Helen har lang erfaring fra sykehus, legekontor, idrettsmedisin, bedriftshelse, og som sensor ved UiOs Medisinske Fakultet.

Jahan Saleem

Jahan jobber som allmennlege og legevaktslege, og har tidligere lang erfaring som fastlege og kommuneoverlege.

Lisa Stenman

Lisa jobber til daglig som kirurg ved Sykehuset i Østfold. Hun er godt vant med pasienter i alle aldre og har bred erfaring fra legevaktsarbeid.

Nicolai Klem

Nicolai er utdannet lege og kiropraktiker og har bred erfaring fra allmennmedisin og legevaktsarbeid gjennom flere år.

Jon Riise

Jon jobber til daglig som kreftlege ved Oslo Universitetssykehus, og har lang erfaring fra legevaktsarbeid ved siden av.

Madiha Farrukh

Madiha har bred erfaring fra både sykehus og allmennmedisinen, og er godt vant med pasienter i alle aldre.

Chris Lütken

Chris er en dyktig allmennlege med mange års erfaring fra legevakt, og har også jobbet som barnelege og fastlegevikar.

Ikke bare ta oss på ordet

Hjemmelegene har tusenvis av fornøyde pasienter allerede

Finn ledig time

Vi er nå tilgjengelige i store deler av Østlandet og Rogaland. Østlandet: Oslo, Bærum, Asker, Drammen, Lillestrøm, Ski, Moss, Drøbak, Askim og Tønsberg. Rogaland: Stavanger, Sandnes, Sola og Randaberg.👩‍⚕

Dekningsområde i stor Oslo