loading...

Personvern og informasjonskapsler

Her beskriver vi hvordan vi behandler dine personopplysninger, vår bruk av informasjonskapsler, og hvordan du kan ta kontroll over egne data. Si ifra hvis du lurer på noe!

Behandling av personopplysninger

Hjemmelegene AS samler inn personopplysninger fra deg når du bestiller en konsultasjon. Vi samler kun opplysninger som er nødvendige for å koble deg med vår lege og gjennomføre bestilling og konsultasjon. Pasientdata som du oppgir direkte til legen, forblir mellom deg og din lege, og lagres ingen andre steder enn i vårt krypterte journalsystem.

Vi vil kun bruke ditt navn og andre personopplysninger i overensstemmelse med personopplysningsloven. Vi henter inn slik informasjon kun i de tilfeller det er relevant for oss og for din befatning med Hjemmelegene.

Behandling av disse personopplysningene skjer i henhold til norsk personvernlovgivning, som har som formål å sikre dine opplysningers konfidensialitet, integritet, tilgjengelighet og kvalitet.

Kontaktinformasjon som telefonnummer eller e-post kan brukes til å ta kontakt med deg før eller etter din konsultasjon.

Du har rett til å få innsyn i informasjonen som er lagret om deg og du kan be om å få slettet informasjon.

Ønsker du å få innsyn i informasjonen vi har om deg eller har andre henvendelser knyttet til personvern ta kontakt her: personvernombud@hjemmelegene.no

Informasjonskapsler

Når du besøker nettsidene våre lagres det ulike typer data lokalt på din enhet, via nettleseren din. Slike “lokalt lagrede data” kan brukes til å tilpasse innhold og funksjoner på tjenestene til deg, og dermed bidra til å gjøre ditt besøk bedre tilrettelagt og mer meningsfullt for deg.

Den vanligste typen lokal lagring av data er informasjonskapsler (cookies). Dette er små tekstfiler som lagres på din enhet (PC, mobiltelefon eller nettbrett). Disse filene gjør at vi kan kjenne igjen nettleseren din. Informasjonen vi samler inn bruker vi til å analysere trafikken på nettstedet, slik at vi kan gjøre nettsidene våre bedre for deg som besøker oss på nett. Informasjonen vil kun benyttes internt og av våre partnere i analysesammenheng. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig.

Når man besøker et nettsted, har man krav på informasjon om at nettstedet benytter informasjonskapsler, og man må godkjenne at informasjonskapsler blir benyttet. Godkjenningen gjøres gjennom innstillingene i nettleseren din.

Dersom du ikke ønsker at nettleseren din skal utlevere informasjon om ditt sidebesøk på hjemmelegene.no kan du endre innstillingene i din nettleser. Du vil fortsatt kunne bruke nettstedet, men vær oppmerksom på at nettstedet vil ha begrenset funksjonalitet.

Informasjon om hvordan du endrer innstillinger for informasjonskapsler

Du kan selv slette informasjonskapsler fra menyen i nettleseren din. De vil opprettes igjen neste gang du besøker vårt nettsted om du ikke har endret innstillingene.

Finn ledig time

For øyeblikket er vi tilgjengelig i stor-Oslo, Tønsberg og omegn, og Tromsø 👩‍⚕

Dekningsområde i stor Oslo