Dropp influensaen

Det aller mest effektive tiltaket mot sykefravær og tapt arbeidstid, er blitt det enkleste å gjennomføre. Med Hjemmelegene kan ansatte få satt årets influensavaksine, på jobben. Det tar bare et par minutter, men kan spare en ukes snufs og sykdom. Det er verdt mye for ansatt og arbeidsgiver.

Slik fungerer det

Gjør en avtale

Vi sørger for å sette opp tid og dato, ut fra deres behov. Vi har gjort dette før, så vi har alt av informasjon til ansatte klart. Vi har ledige tider og vaksiner på lager, så ta gjerne kontakt med en gang.

Få satt vaksiner

Vi sørger for en trygg og effektiv vaksinering, til alle som vil. Vi bruker ett eller to av deres møterom, og stiller med erfarent helsepersonell, samt alt av vaksiner og medisinsk utstyr. Vi har smidige systemer og rutiner som sørger for køhåndtering, så dere slipper å vente.

Ryddig oppgjør

Dere får faktura i etterkant, og belastes kun for vaksinene som settes. Det tilkommer ingen kostnader for oppmøte, materiell, moms eller annet. Pris er 399kr per ansatt, og det faktureres for minimum 15 personer per oppdrag.

Smidig og trygg gjennomføring

I forkant av vaksinedagen(e) samarbeider vi med dere for å sikre god organisering, som møterom og informasjon til ansatte. Vi har god erfaring med å arrangere dette som drop-in dersom informasjonen i forkant er god.

På vaksinedagen stiller vi hos dere, med alt nødvendig utstyr. Etter at vi har rigget til utstyr og et egnet møterom, sikrer vi en smidig gjennomføring. Opplever noen kø vil de få tildelt en tid så de kan jobbe i mellomtiden. Selve vaksinen tar bare minutter, og den ansatte må oppholde seg i nærheten i 20 minutter.

På slutten av dagen pakker vi sammen alt medisinske utstyret, og sørger for at møterommet forlates like fint som vi fant det.

"Burde jeg ta influensavaksinen?"

Vi får spørsmålet ofte. Det korte svaret er “ja”. Det litt lengre svaret er at man tar den av tre ulike grunner, der du med høy sannsynlighet gjenkjenner minst én av de.

Du er i en risikogruppe

Gravide, eldre over 65 år og de med diabetes, nedsatt immunforsvar, fedme eller sykdom knyttet mot hjerte/lever/lunge/nyre, anbefales spesielt å ta vaksinen. Spør oss gjerne om mer info!

Du er i kontakt med risikogrupper

Har du eldre foreldre, eller spebarn i familien? Kanskje noen med nedsatt immunforsvar, astma eller diabetes? For disse kan influensa være alvorlig. Derfor er helsepersonell oppfordret til å ta vaksinen, men det samme gjelder for alle oss andre som er tett på også.

Du vil ikke bli syk

Sannsynligheten for å tilbringe 7-10 dager i sengen med smerter reduseres ved at du tar vaksinen. Vaksinens bivirkninger er begrensede, og vaksinen tar bare minutter. Tiden brukt vs tiden spart gjør valget enkelt for mange.