Hjemmelegene inngår samarbeid med If Skadeforsikring

Gjennom et samarbeid med Hjemmelegene kan Ifs bedrifts- og industrikunder nå tilby sine ansatte legebesøk hjemme eller på kontoret, i og utenfor normal arbeidstid. I de fleste tilfeller vil en hjemmelege kunne erstatte et besøk til fastlegen eller legevakten.

Nordens ledende forsikringsselskap

If er Nordens ledende skadeforsikringsselskap med cirka 3,6 millioner kunder. I det norske markedet er If den aller største leverandøren av kollektive helseforsikringer. Hjemmelegene er i dag tilgjengelig i Oslo, Tønsberg og Tromsø, og har som målsetning å utvide til resten av landet.

En god match for If

– Med Hjemmelegene på laget har vi mulighet til å tilby våre kunder enda flere tjenester på helseområde. Hjemmelegene passer godt inn i det totale tilbudet vi har til våre kunder. Sammen med Hjemmelegene ønsker vi å være et supplement til den offentlige helsetjenesten ved å tilby en unik tjeneste, sier Line Gjengedal Ruud, nordisk leder for Produkt & Pris Person i If.

Les mer hos If

Bedriften unngår verdifull tapt tid

– Snittventetiden for å besøke fastlegen er 5,3 dager og et legebesøk tar omkring 2 timer inkludert reisevei, ventetid og konsultasjon. Når vi vet at én tapt arbeidsdag koster arbeidsgiveren om lag 3000kr, så er det klart dette dreier seg om mange millioner kroner årlig for norske bedrifter. Gjennom vårt samarbeid vil If sine bedriftskunder nå kunne tilby sine ansatte og deres familier raskere behandling og større fleksibilitet. Det er vinn-vinn for ansatt og bedrift» sier daglig leder i Hjemmelegene Nicolai Skarsgård.

Finn ledig time

For øyeblikket er vi tilgjengelig i stor-Oslo, Tønsberg og omegn, og Tromsø 👩‍⚕

Dekningsområde i stor Oslo