Nordens ledende forsikringsselskap

If er Nordens ledende skadeforsikringsselskap med cirka 3,6 millioner kunder. I det norske markedet er If den aller største leverandøren av kollektive helseforsikringer. If og Vertikal har inngått et samarbeid på helseforsikring, hvor Vertikal Helses medisinske kompetanse vil være førende for alle helserelaterte tjenester.

Legen besøker en pasient på hotell eller kontor. Sitter med legekoffert full av utstyr brettet ut på bordet og måler blodtrykk på pasienten, en yngre mann

En god match for If og Vertikal

– Med Hjemmelegene på laget har vi mulighet til å tilby våre kunder enda flere tjenester på helseområde. Hjemmelegene passer godt inn i det totale tilbudet vi har til våre kunder. Sammen med Hjemmelegene ønsker vi å være et supplement til den offentlige helsetjenesten ved å tilby en unik tjeneste, sier Line Gjengedal Ruud, nordisk leder for Produkt & Pris Person i If.

Lege med legekoffert står med ryggen til kamera og ringer på hjemme hos en familie / hos pasienten som venter på legen

Bedriften unngår verdifull tapt tid

– Snittventetiden for å besøke fastlegen er 5,3 dager og et legebesøk tar omkring 2 timer inkludert reisevei, ventetid og konsultasjon. Når vi vet at én tapt arbeidsdag koster arbeidsgiveren om lag 3000kr, så er det klart dette dreier seg om mange millioner kroner årlig for norske bedrifter. Gjennom vårt samarbeid vil If sine bedriftskunder nå kunne tilby sine ansatte og deres familier raskere behandling og større fleksibilitet. Det er vinn-vinn for ansatt og bedrift» sier daglig leder i Hjemmelegene Nicolai Skarsgård.

Lege hjemme hos pasienten, står klar for å utføre hjemmebesøk og gå inn døren til pasientens hjem