Mor med spedbarn på fanget, skriver på mobilen foran seg
Mor med spedbarn på fanget, skriver på mobilen foran seg

Etterregistrering coronavaksine

Her kan du enkelt få etterregistrert din coronavaksine tatt i utlandet. Da vil den dukke opp på helsenorge.no og gi grønt coronasertifikat.

Ha følgende informasjon klart:

  • Vaksinasjonsdato
  • Type vaksine (Pfizer/BioNTech, Moderna, Jansen-Cilag eller AstraZeneca)
  • Batchnummer
  • Årsak til vaksinen (helsepersonell, risikogruppe, annen årsak)
  • Vaksinepass fra EU/EØS eller annet vaksinebevis

Start konsultasjon – kr 350

99%

av pasientene var svært fornøyde

4.9/5

pasientenes snittvurdering

«Enkelt å bruke. God oppfølging fra lege. Raske svar og rask bruk av tjenesten.»

Monica

Slik fungerer det

1. Bestill og chat

Etter bestilling kommer du til et chatvindu der du og din lege kommuniserer trygt. Legen svarer innen 1 time mellom kl 9-21. Du blir varslet om svar på SMS.

2. Last opp din informasjon

Last opp nødvendig informasjon og svar på legens spørsmål.

3. Vaksinen blir registrert

Legen fikser resten så din vaksine blir registrert på helsenorge.no.

Start konsultasjon


Vanlige spørsmål

Digital konsultasjon egner seg til en rekke enklere problemstillinger, men kan ikke brukes til alt. Dersom du tror det trengs fysisk undersøkelse eller prøver, anbefaler vi et hjemmebesøk. Fordelen med vår tjeneste, er at vi tilbyr både hjemmebesøk og digital konsultasjon, og lar valget være opp til deg. Dersom du er i tvil kan du starte med en digital konsultasjon. Legen vil kunne veilede deg videre, og hvis det trengs et hjemmebesøk motregnes prisen for digitale konsultasjonen. Digital konsultasjon er også godt egnet som oppfølging etter et hjemmebesøk.
Ved en digital konsultasjon ber vi deg om å begrense deg til én problemstilling. Dersom du tar opp flere ting, kan legen bli nødt til å sortere ut en ting å fokusere på for konsultasjonen. Har du flere problemstillinger som er komplekse eller tidkrevende anbefaler vi at du bestiller et hjemmebesøk.
Ved en digital konsultasjon kan vi hjelpe deg med en rekke ulike sykdommer og plager, og gi resepter (unntatt sterkt vanedannende medisiner/a- og b-preparater), henvisning til spesialist, legeerklæring, og bestilling av røntgen og blodprøver ved behov, med mindre fysisk undersøkelse kreves. Sykemelding kan skrives eller forlenges, men kun dersom du har hatt en av våre leger på hjemmebesøk tidligere.

Mye kan løses på legechat

Det er ikke bare vaksineregistrering som kan fikses over legechat. Vi kan hjelpe deg med svært mye, og det leser du mer om her: