Behov for rask og fleksibel testing av ansatte?

Vi kan teste de ansatte på kontor eller hjemmekontor, og tilbyr dette i Oslo, Bergen, Asker, Bærum, Stavanger, Sandnes, Tønsberg og Drammen. Raskeste responstiden i markedet – vi har løst oppdrag med flere hundre tester ila få timer.

Hjemmelegene_15

Testing av ansatte

Hjemmelegene sørger for rask responstid (ned mot et par timer i Oslo-området) og sikker covid-19 testing på arbeidsplassen eller hjemme hos hver ansatt. I begge tilfeller tilbyr vi faktura som betalingsmåte og selvbestilling for de ansatte.

Vi tilbyr ulike covid-19 tester for å finne ut om man har en pågående coronainfeksjon. Disse analyseres på laboratorium (PCR) eller på stedet (antigen hurtigtest).

  • Prøvesvaret på PCR får man som regel på 1-3 virkedager i Oslo( 2-4 virkedager ellers i landet)
  • Prøvesvaret på antigen hurtigtest får man av oss etter ca 15 minutter.
Slik utføres en PCR-test hjemme hos pasienten, med Hjemmelegene.

Ofte stilte spørsmål

Svartid varierer for type test som blir tatt og hvilken dag testen blir tatt. For antigen hurtigtest (som bl.a. brukes til coronasertifikat) får du svaret på timen. For PCR-test i Oslo kommer svaret som regel på 1-3 virkedager:
  • PCR-test utført kl 07-13 man-tors: Svar klart som regel dagen etter. Ved stor trafikk kan det ta ytterligere en dag.
  • PCR-test utført kl 14-24 man-tors: Svar klart tidligst kvelden dagen etter, men tar ofte ytterligere en dag.
  • PCR-test utført fre - søn: Svar klart som regel i løpet av mandag eller tirsdag.
Dersom du skal ut å reise, må du undersøke om landet du skal til/flyselskapet godtar en antigen hurtigtest dersom du har behov for raskere svar. NB: I andre områder enn Oslo må det også forventes lengre svartid før svar er klart.
  • Coronasertifikatet finner du på helsenorge.no.
  • PCR-test: Prøvesvarene blir tilgjengelig på furstpasient.no og  helsenorge.no. Foreldre til barn under 13 år kan se svarene på furstpasient.no, og denne samme grensen på helsenorge.no er 16 år. Alle med BankID kan logge inn og se sine svar. I de tilfeller svaret ikke er tilgjengelig på disse nettsidene, må legen ringe.
  • Antigen hurtigtest: Prøvesvaret blir formidlet direkte av vårt helsepersonell. Prøvesvarene vil i tillegg bli lagt inn på helsenorge.no i etterkant.
 

Slik fungerer det

1. Bestill testing

Ta kontakt med oss og gjør en avtale. Vi finner en løsning som passer.

2. Hjemmelegene tester

Hjemmelegene møter på arbeidsplass – eller besøker ansatte hjemme – og utfører testing. Vi sørger for smidig og effektig testing.

3. Prøvesvar og oppfølging

Prøvesvar vil foreligge ila 1-3 virkedager i  Oslo, noe lenger i andre områder. Positive svar vil følges opp av Hjemmelegene med tanke på smittesporing og videre grep i bedriften.

La oss ta vare på dine ansatte

Vi har utført mange tusen tester allerede, for privat og offentlig sektor. Ta kontakt, så setter vi raskt opp en løsning som passer deres behov.

Big problem