Komplett coronatest kr 1290,-

Velg denne tjenesten dersom du har behov for en covid-19 test (PCR-test og/eller antigen hurtigtest). 

Trenger du en PCR-test eller antigen hurtigtest (inkl fit-to-fly reiseattest), er dette det riktige valget. Les hva fit-to-fly reiseattesten inneholder her.

 • Antigen hurtigtest gir svar på timen.
 • PCR-test gir svar på som regel 1-3 virkedager i Oslo.
 • Les om svartiden i ditt område lengre ned på siden. 

All testing utføres i tråd med anbefalingene fra Folkehelseinstituttet (FHI). Ved ønske utfører vi både PCR- test og hurtigtest uten ekstra kostnad. Hurtigtesten vi tilbyr heter Abbott Panbio Rapid antigen test.

redigert

Slik fungerer det

1. Bestill en time

Søk på din adresse og velg en passende time. Fyll ut bestillingen, og beskriv kort hva du ønsker hjelp med.

2. Vi ringer deg

Innen din time begynner vil vi ringe deg for å forstå mer om dine behov, og hvilken test som er passende for deg.

3. Testen tas hjemme

Vi tar prøven hjemme hos deg, og hjelper med prøvesvar og veien videre.

Bestill hjemmetest nå

Søk på din adresse for å se ledige timer:

Ofte stilte spørsmål

 • Coronasertifikatet finner du på helsenorge.no.
 • PCR-test: Prøvesvarene blir tilgjengelig på furstpasient.no og  helsenorge.no. Foreldre til barn under 13 år kan se svarene på furstpasient.no, og denne samme grensen på helsenorge.no er 16 år. Alle med BankID kan logge inn og se sine svar. I de tilfeller svaret ikke er tilgjengelig på disse nettsidene, må legen ringe.
 • Antigen hurtigtest: Prøvesvaret blir formidlet direkte av vårt helsepersonell. Prøvesvarene vil i tillegg bli lagt inn på helsenorge.no i etterkant.
 
Svartid varierer for type test som blir tatt og hvilken dag testen blir tatt. For antigen hurtigtest (som bl.a. brukes til coronasertifikat) får du svaret på timen. For PCR-test i Oslo kommer svaret som regel på 1-3 virkedager:
 • PCR-test utført kl 07-13 man-tors: Svar klart som regel dagen etter. Ved stor trafikk kan det ta ytterligere en dag.
 • PCR-test utført kl 14-24 man-tors: Svar klart tidligst kvelden dagen etter, men tar ofte ytterligere en dag.
 • PCR-test utført fre - søn: Svar klart som regel i løpet av mandag eller tirsdag.
Dersom du skal ut å reise, må du undersøke om landet du skal til/flyselskapet godtar en antigen hurtigtest dersom du har behov for raskere svar. NB: I andre områder enn Oslo må det også forventes lengre svartid før svar er klart.

Det finnes flere typer tester, fordi de brukes til ulike ting.

Hurtigtest og vanlig PCR-test forteller om man har pågående infeksjon, og tas med en slags q-tip i nese. Antigen hurtigtesten er helt ny, og går raskere enn PCR-testen. Hurtigtesten vi tilbyr heter Abbott Panbio Rapid antigen test. Vi tilbyr også RT-PCR-ekspresstest som gir svar innen to timer. Denne forteller om man har pågående infeksjon. Denne testen tilbys på vår klinikker i Ullevålsveien og Bygdøy Allé.

Den fjerde testen, er en antistofftest som sjekker om man har antistoffer i blodet (IgG og IgM) og tas med et prikk i fingeren. Den kan tas tidligst 14 dager etter symptomdebut, og kan vise om man har gjennomgått infeksjon allerede. Vi bruker Acro Biotech sin hurtigtest i tråd med FHIs anbefaling.

Coronasertifikat er gratis. Videre er utgangsprisen for én pasient er kr 1290,- med mulighet for en ytterligere pasient til kr 900,-. Dersom dere er flere pasienter i samme husstand kan dere bestille flere tider etter hverandre. Prisene blir da:
 • 2 pasienter i samme husstand - 2190kr (velg dobbeltime / to pasienter ved bestilling)
 • 3 pasienter i samme husstand - 3480kr (bestill to tider etter hverandre, og velg dobbeltime / to pasienter ved bestilling av den ene)
 • 4 pasienter i samme husstand - 4380kr (bestill to tider etter hverandre, og velg dobbeltime / to pasienter ved hver bestilling)
Dersom du har symptomer på infeksjon, kan du bestille et hjemmebesøk med Hjemmelegene. Våre leger har fullt smittevernsutstyr, og vil kunne hjelpe deg med undersøkelse og eventuell test for corona-virus. Det er viktig at du angir om du kan ha COVID-19 ved bestilling. Vi henviser til FHIs veiledning til befolkningen for mer info om symptomer. Les mer her: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/hvis_du_mistenker_at_du_er_syk_med_covid-19/?term=&h=1
For å kunne hindre videre smitte i befolkningen og sørge for god behandling der det er nødvendig, er det ønskelig å få testet så mange som mulig av de med mistenkt covid-19. FHI har laget en prioritert liste over hvem som bør testes. Les mer her: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/helsepersonell/testkriterier/

Testing hos bedrift

Vi hjelper dere med corona test for ansatte på kontoret, og kan også reise hjem til de som har hjemmekontor.

Big problem