Blogg

Din egen Hjemmelege

Det siste året har vi fått enormt mange gode innspill. Det er slik vi bygger Hjemmelegene, ut fra hva våre pasienter og leger ønsker seg. Mange av dere som har bestilt en Hjemmelege, har ønsket å kunne treffe samme lege igjen. Hun eller han som var hjemme hos deg sist, og som rakk å bli litt kjent med deg. Nå er det mulig.

Les mer

Nyhet: Spør Hjemmelegene

Mange av oss lurer på småting. Vi har kropper som knirker, vondter som ikke går bort, og spørsmål rundt bruk av medisiner. Ofte opplever vi det som plagsomt å lure, men samtidig plages vi ikke nok til at vi går til legen for å finne ut av det. Nå tar legene i Hjemmelegene en liten […]

Seks myter om kosthold og vektreduksjon

«Nytt år, nye muligheter», «new year, new me» og sånn fortsetter det både på sosiale medier, i aviser og på tv. Vi har så vidt vendt oss til å skrive 9-tallet på slutten av årstallet, og mange har akkurat kommet i gang med nyttårsforsettene sine. Bedring av kosthold og vektreduksjon er populære løfter.

Influensa 2019 symptomer, behandling og varighet

Nå er det jammen sesong igjen! Sesong er ofte noe positivt, som båtsesong, skisesong, løpesesong og så videre, men det er ikke like god stemning med influensasesong. Både barn og voksne smittes av influensaviruset i disse tider.

Syv gode grunner til å få legen hjem

Så er det på´n igjen. Det er hosting, harking og rennende nese. Da er tiden kommet, tiden hvor alle skal gi deg råd. «Du må ta det med ro», sier de. «Få i deg nok å drikke». De fleste vil vel råde deg til å holde deg hjemme, mens andre sier du må komme deg til legen. Tenk om du kunne holdt deg hjemme og ennå fått legehjelp. Hadde ikke det vært fint?

Pinlige sykdommer du garantert har googlet

Dr.Google har svaret. Eller? De fleste av oss har sittet med mobilen i hånden og googlet helseplager som svettelukt eller dårlig ånde. Helt vanlige problemer, og litt pinlige sykdommer, som veldig mange har følt på kroppen selv, eller kanskje fått føle på fra andre. Heldigvis finnes det gode råd og nyttig informasjon å få. Også er det litt godt å vite at det finnes flere som sliter med de samme tingene, akkurat sånne som deg. Eller meg.

Skeptisk til nye legetjenester?

Når det kommer til nye ting er jeg veldig skeptisk. Jeg var skeptisk til at «20-bussen» endret rutetidene sine i rushtiden for å effektivisere, jeg er skeptisk til lettmajones fremfor vanlig majones, jeg var skeptisk da slengbukser dukket opp igjen i motebildet, og jeg er skeptisk til å møte nye leger.

Finn ledig time

For øyeblikket er vi tilgjengelig i stor-Oslo, Tønsberg og omegn, og Tromsø 👩‍⚕

Dekningsområde i stor Oslo