Få mest mulig ut av tiden din

Vi prioriterer deg som lege, og utvikler tjenester for å skape en enklere hverdag. Slik at du kan bruke tiden din på viktigere ting. Med avansert teknologi reduserer vi administrasjonen for deg som lege. Vi jobber hele tiden tett sammen med våre leger, for å forstå deres behov og tilpasse teknologien deretter. Vi kaller det verdens beste legekontor, på hjul.

Lege besøker far og barn hjemme, takker for seg etter besøk

Styr din egen tid og inntjening

Du kan være Hjemmelege akkurat når det passer deg og din kalender – uansett hyppighet, dag eller tid på døgnet. På smarttelefonen har du full kontroll, og kan enkelt styre din egen tilgjengelighet. Det er opp til deg når og hvor ofte du vil dra på hjemmebesøk. Timeboken er din. Det samme er fritiden.

Legebesøk hjemme i stua, legen undersøker barn

Skap rom for å utøve legekunsten

Å møte mennesker i sine vante omgivelser gir en helt egen ro og kvalitet i konsultasjonene. Som hjemmelege møter du pasienten i trygge rammer, og får et helhetlig bildet av hele pasienten, i sitt nærmiljø. Med god tid til hver pasient, kan du ha fullt fokus på å praktisere faget. Slik skaper du rom for å utøve legekunsten.

Legeundersøkelse hjemme ved kjøkkenbordet med utstyr og blodprøver lagt frem

Bli med i teamet!

Ta kontakt her! Skriv gjerne noen ord om hvorfor du ønsker å bli hjemmelege. Vi  ser frem til å høre fra deg!

illu2

Styr din egen hverdag

Du kan være Hjemmelege akkurat når det passer deg, og det er opp til deg hvor ofte du vil ha konsultasjoner. Det gir frihet.

illu4

Mindre administrasjon

Du styrer enkelt din tilgjengelighet, og har full oversikt når du er på veien til neste pasient. Du er i førersetet.

illu5

Sikkerhet i ryggen

Som Hjemmelege har du alltid et support-team med teknisk assistanse og kvalifisterte leger, klare til å hjelpe deg når du trenger støtte.


Håndplukkede leger

Legene i Hjemmelegene er nøye utvalgt og jobber til daglig på landets sykehus, fastlegekontorer og legevakter. Vi stiller høye krav til våre leger, fordi man alltid skal være trygg på at en Hjemmelege er en god lege. Vi er veldig stolte av vårt fantastiske legeteam!

Trude Salte

Trude Salte

Trude jobber til daglig som legevaktslege. Hun har bred erfaring innen flere arenaer innen helse – de siste årene som allmennlege, legevaktslege og kommuneoverlege. Trude er godt vant med pasienter i alle aldre.

Andrine Forsén Bisbo

Andrine Forsén Bisbo

Andrine er utdannet lege i Danmark og har lang erfaring både som fastlege og med akuttmedisin og nevrologi.

Pedro Lozada

Pedro Lozada

Pedro har bred erfaring innen allmennmedisin og legevaktsarbeid, og er lege i spesialisering innen psykiatri ved Oslo Universitetssykehus.

 

Helen Melberg

Helen Melberg

Helen har lang erfaring fra sykehus, legekontor, idrettsmedisin, bedriftshelse, og som sensor ved UiOs Medisinske Fakultet.

Jahan Saleem

Jahan Saleem

Jahan jobber som allmennlege og legevaktslege, og har tidligere lang erfaring som fastlege og kommuneoverlege.

Lege klar for besøk hjemme

Lisa Stenman

Lisa jobber til daglig som kirurg ved Sykehuset i Østfold. Hun er godt vant med pasienter i alle aldre og har bred erfaring fra legevaktsarbeid.

Lege klar for hjemmebesøk

Nicolai Klem

Nicolai er utdannet lege og kiropraktiker og har bred erfaring fra allmennmedisin og legevaktsarbeid gjennom flere år.

Hjemmelege Madiha i nærbilde med et smil om munnen og armene i kors

Madiha Farrukh

Madiha har bred erfaring fra både sykehus og allmennmedisinen, og er godt vant med pasienter i alle aldre.
Lege Chris Lütken er en av hjemmelegene. Legen står utendørs og smiler bredt

Chris Lütken

Chris er en dyktig allmennlege med mange års erfaring fra legevakt, og har også jobbet som barnelege og fastlegevikar.

Vi setter deg i førersetet

Vi setter legene våre i førersetet. Ikke bare bokstavelig talt. Vi arrangerer samlinger. Vi spør, graver, prater og lytter til våre leger. Vi er genuint opptatt av å utvikle teknologi som gjør det enkelt å være lege, og for å lykkes med det bruker vi mye krefter på å høre hva hver av legene våre tenker og ønsker seg. Sammen skaper vi verdens beste legekontor, på hjul!

Lege bil fra hjemmelegene på vei til legebesøk

På hjul med Hjemmelegene

Mange lurer på hvordan det er å jobbe som lege i Hjemmelegene. Selv om hjemmebesøket er kjent for de fleste, så representerer Hjemmelegene en helt ny måte å jobbe som lege. Så hvordan er det å dra hjem til pasienter, og hvordan fungerer det egentlig? Bli med i bilen min, når jeg drar på hjemmebesøk en tidlig morgen.

Nicolai er en av hjemmelegene